TURBOUKE, IGJEN…

Tordag! Hurra, det nærmer seg påskeferie. 🙂 Denne uka har så langt vært ekstremt HEKTISK. Det har vært noe hver kveld, så at kvelden i dag tilbringes hjemme er sinnsykt deilig! Mor er kaputt.

I går var jeg på førpremiere av GlasMagasinet i Oslo. Det har blitt superfresht, åpent, oversiktelig og med et fantastisk varesortiment. Veldig hyggelig å møte mange kollegaer også!

Da vi giftet oss hadde vi ønskeliste der, og det var bra utvalg den gangen, men nå er det enda bedre! Jeg kunne lett ha fyllt opp bilen med stæsj hadde kortet inneholdt litt mer spenn. Spille lotto kanskje? Eller kanskje skille meg fra Fredrik for å så gifte oss igjen? Nei, da må vi jo betale for bryllupet. Da er vi like langt. Uansett, anbefaler dere en tur innom når dere har mulighet til det. SÅ mye fint!

missoni puffmissoni love

Og dere, hva skjedde med dette været i dag? Glad jeg kjører “monstertruck” som kommer seg frem over alt. 🙂 Busser og biler lå henslengt litt her og der. Skulle nesten tro enkelte var nybegynnere på vintereføre… Noe som er litt rart med tanke på at vi er i mars. Jaja, håper snøen smelter raskere enn raskest så trafikken kan gå som normalt. #møkkasnø

Nå skal jeg synge so ro med den fæle sangstemmen min. Utrolig at Emma vil at jeg skal synge for henne, som om det er avslappende. Det er jo ikke det. Og når begge jentene er i seng skal jeg slenge beina høyt og bare nyte daten min med fjernsynet. Mannen har andre oppgaver enn å underholde sin kone i dag, han måker snø til den store gullmedaljen. Kjekt å ha han i sånne situasjoner… 😉

Ha en fin kveld alle sammen! Så blogges vi i morgen.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *