BRUK PELS

barnestol villa von krogh kjøkken

God påske dere! Da er endelig ferien her, jippi! Vi skal bruke påsken til å rydde gjennom alt stæsjet vårt. Kjedelig, men høyst nødvendig. Så da blir det garasjesalg i april. 🙂 Gøy! Håper det er mange av dere som tar turen. Liste over ting som skal selges kommer i forkant, så da kan dere jo se om det er noe av interesse. Vi kan friste med sinnsykt gode boller også! Emma gleder seg syyykt mye til å “stå i kiosken”. 🙂

duggblå jotunpåske 2015

Nå blir det godt å slappe av etter en travel uke på sofaen. Jeg har i grunn gått rundt meg selv hele uka og glemt både det ene og det andre. Er jo vant til at ting går i et rolig tempo etter noen måneder i permisjon, så det går over stokk og stein når turbomamma skal vekkes til live igjen. 🙂 Jeg glemte blant annet å kjøpe påskeliljer i dag, så da får trepinnene funke enn så lenge. Jaja, pytt pytt. Er det så farlig?

Fler som gleder seg over at det er fredag og påske? Hva skal dere i påsken da? Noen som skal på fjellet? Anbefaler dere å gå for fuskepels, det er den nye “fjellmoten” nå etter jeg var på tur forrige helg.

Ønsker dere alle en god påskeferie og GOD HELG! 

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *