IN MY CLOSET

uggs wedge

God kveld i stua!

I dag har vi bare kost oss, skikkelig digg! Vel… Kanskje ikke bare kost oss, jeg har nemlig tvunget alle i familien til å rydde sine egne rene klær inn i skapene sine. Synes det var lurt så jeg slapp å rydde alle klærene selv. Garderoben vår begynner å se ganske grei ut, så det kommer bilder av rommet om ikke så lenge. Det har tatt noen år å få den ferdig Fredrik! Og det er du som er treig. 😉 Ikke jeg. Aldri jeg… Kremt.

Vi holder på å rydde i skapene, fjerne gammal shit som man ikke bruker lenger. Må jo gjøre plass til litt vårnytt. Jeg elsker disse skoene fra UGG, har hatt lignende fra UGG før og brukt de opp. Verdens beste sommersko! Og ikke minst elsker jeg veska jeg fikk til bursdagen min. Å, må sommeren komme fort så jeg kan lufte mine nye darlings. 

jimmy choo veske

Nå skal vi få barna i seng og så skal vi kose oss med påskeegget til mor. 🙂 Ser det er fler av dere som tagger meg i bilder av påskeeggene deres på instagram, veldig gøy! Skål da dere!

Ha en fortsatt flott lørdag. Og husk, still klokka en time fram.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *