FÅ DEN VEKK!

bad malla marikken

Hei dere! Dette ble en fin dag, tross syke unger. Vi har vært hos legen, ingen trengte medisiner så det var jo tommel opp. Så tok vi turen innom Asker for å handle mat og blomster. Rasket med meg en ny såpe og håndkrem fra Moodies. (og noen lykter, men ikke si noe til Fredrik) Han er helt sikkert for opptatt med sitt i Val d’Isère. Står på ski, blir solbrent, drikker masse øl så han får jobba med ølmagen til sommeren og spiser god mat i hyggelig lag. Ikke misunnelig jeg altså. 🙂 Det er mye bedre å være hjemme med de syke snuppene… Og den minste ungen er 11 måneder i dag, mini hurra! Snaaart bursdag. Gjett om den skal feires! Hun var tydelig irritert over håndkle jeg hev over henne, men fikk værtfall ett fint bilde. Det er fart og vilje i den frøkna her også, minner meg om en viss undertegnende og en en annen datter.

gullungenhåndsåpe

Mmm, lukter nydelig!

vask stein

Nå skal jeg få Emmagull i seng og så skal jeg sette meg ned for kvelden. Mor er kake! Og der kom gjespen også. 🙂 Godt det ikke er så altfor lenge til sengetid. Litt tv tid, så et bad og deretter snork.

Ha dere hatt en fin dag da? Gjort noe ekstra hyggelig kanskje?

Kos dere videre. 

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *