MØKKALEI DRITTMAMMA

interior

Ah, det er lørdag kveld! Malla Marikken er i seng og Fredrik er snart hjemme fra Val d’Isère, takk og lov! Disse dagene uten han her hjemme har mildt sagt vært pyton. Jeg har vært syk, så ble jentene syke. Og Emma har en tendens til å gå på veggen når hun er syk, så når mor ber henne spise middag på kjøkkenet og ikke stua så blir det krangling. Og mor prøver det hun kan å overse oppførselen, men det tar helt av. En sånn kveld hadde vi i går. Heiv leker ut av vinduet sitt og skrek ut til alle naboene at jeg er en drittmamma. Etter en times tid etter vulkanutbruddet kom hun tuslende ned fra rommet sitt og ba om unnskyldning. Hver dag er ikke like morsomme… Nå har jeg mest lyst til å dra vekk fem dager så kan Fredrik få kjenne på hvordan det er. 🙂 Ja, det skulle tatt seg ut! Flott at det bare er noen uker til han skal på guttetur til Marbella, kjenner jeg gleder meg allerede. #kjempehurra Noen som vil låne en syvåring?

interior decor

Det er nesten litt godt at noen dager er ræva, for da blir sikkert de neste dagene supre! 🙂 Gleder meg veldig til å få Fredrik hjem og knusekose han. I mellomtiden skal jeg dytte i meg hele skålen med marshmallows og glo på fjernsynet. Livet på sofaen er jammen meg digg! Og så hjelper det pittelitt med litt pynt på bordet. Det er en sånn kveldsluksus jeg unner meg i ny og ne. For så lenge vesla er våken er det ikke noe vits i ha noe på bordet. 

interiør inspirasjon

Håper dagene deres har vært litt bedre enn mine. 🙂 I dag har ikke vært så værst da. Fikk trent om ikke annet. Det er ikke værst bare det. Nå er det filmtid med Emmagull, mulig jeg må dele marshmallowsene mine…

Vi blogges i morgen folkens! Enn så lenge så kos dere masse. 

Klem fra drittmamma

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *