TVILLINGCYSTE OG SYKDOM, IGJEN…

appelsin

God onsdag dere! I dag har mammahjertet hatt vondt av den største ungen. Emmagull har sovet i hele dag, hun har høy feber og får ikke i seg mat eller drikke. Prøvde meg på litt kald appelsin, og det ville hun faktisk ha. Det er ikke ofte jeg har vært bekymret for Emma når hun har vært syk, men i dag har jeg det.

Da jeg gikk gravid med Emma så hadde jeg en tvillingcyste på den ene eggstokken på nesten 8 cm. Den måtte opereres bort da jeg var i uke 12, gjett om jeg var livredd for å miste lillegull. Men Emma var kommet for å bli, en skikkelig figther tenkte jeg den gang. Og det er det hun er, en viljesterk jente med et godt hjerte. Det er sjelden jeg har sett henne som i dag, helt borte… Jeg får så utrolig vondt av henne. Og hun vil bare at jeg skal ligge å holde rundt henne, det er dessverre ikke så lett når vi har en propell av en lillesøster overalt. Nå blir det godt å få Fredrik hjem så jeg kan passe på lille skatten min, så får vi nok ta en tur til legen i morgen. Emmagull, min største kjærlighet. 🙂 Sånne dager som i dag minner meg på hvor redd jeg var den gang hun var i magen. Uff, grøsser.

Og dere, tusen takk for alle de koselige tilbakemeldingene forrige uke på innlegget om ønske om barn. Jeg synes det er fint å dele min historie med dere. Vet jo at det er mange i samme båt som kanskje har godt å lese om andre som har vært i samme situasjon. Det er bare en glede for meg å være åpen om veien til Malla Marikken kom til verden.

Nå roper lillesøster abrombrom MAMMAAAA, så jeg får vel kose litt med henne. Lille propellos av et mirakel. 🙂

Noen som har noen tips på hva som kan smake for ei litta syk frøken? Del de gjerne med oss.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *