FOR EN SUKSESS!

loppis

God lørdag! Da er vi ferdige med garasjesalget, for en suksess! Herremin så gøy! 🙂 Vi har storkost oss alle sammen, både kundene og vi som til vanlig holder hus her i Villa von Krogh. Jeg har fått god hjelp av familien, min søster Martine er mye smartere enn storesøster så hun fikk være kasserer stort sett hele tiden. Jentene sto i kiosken og har tjent en god slump med penger hver seg. Hoppende glade var de da fikk hver sin pengepose etter dagsoppgjøret var tatt. Barneglede, det er herlig det. 🙂

putergarsasjesalg askerkusinergarasjesalggarasjesalg anine

Nesten alt er solgt, så vi er veldig fornøyde med å ha rensket ut litt fra skapene og kjelleren. Nå er det plass til noe nytt Fredrik. 🙂 Hehe… Kanskje vi skal kjøpe beis så vi får beiset plattingen på nytt? Den ser jo ikke ut i måneskinn… Jaja, da var det altså over. Utrolig hyggelig har det vært! Så håper jeg dere som var her koste dere.

Nå skal jeg rydde inn siste rest og så skal jeg ut med noen venninner i kveld. Det blir en perfekt avslutning på en perfekt dag. 🙂

Ha en fin lørdag dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *