JEG ER LUTA LEI!

gullet og meg

God torsdag dere! Det er torsdag? Det går litt i surr her…

Alt vel med dere? Håper det! Her i gården så sliter undertegnene med å være trøtt, konstant trøtt. Det er noe skikkelig herk! Jeg får bare gjort en liten brøkdel av hva jeg pleier, må sove hver gang hun frøkna her dupper av. Søndag la jeg med 19.45… Er jo ikke normalt, kan det være pga pollenallergien min mon tro? Det er ikke lenge før jeg må krype til sengs igjen, gjesper og gjesper. 🙁 Helt kake om dagen. Fler som er i samme båt? What to do??? Er luta lei av å ha så lite energi.

Dagene går til å være sammen med lillemor, trene, sove og holde huset i orden. Når Fredrik kommer hjem må jeg ofte ut på jobb, så vi ser hverandre ikke så mye om dagen. Savner mannen min litt jeg… På en side er jeg glad for at Malla Marikken ikke skal i barnehage før august, men det går over stokk og stein her hjemme. Kabalen går ikke alltid opp, så vi er heldige som har familie som stiller opp og er barnevakt. Dere er noen engler!

zara kids shorts

Selv om dagene er texas så er det viktig å gjøre noe hyggelig mellom slagene også. Så etter skolen i dag så tok jeg med jentene på shopping i byen, Emma fikk gå bananas på Zara. Malla Marikken fikk seg sine første sko, mest stas for mammaen i grunn. Hun bare drar de av seg, skjønner ikke greia med noe rart på føttene. 🙂 Men Emmagull er i ekstase over nye klær og gleeeeeder seg til å bruke de. Herlig!

zara kidsnye skomalla marikken 11 mnd nye skovår

I kveld skulle jeg egentlig ut å møte barselgruppa i Asker, men kroppen klarte bare ikke noe mer i dag. Jeg får legge meg selv på lading til morgendagen og håpe at jeg orker bittelitt mer da. 🙂

Og i morgen skal jeg bestille meg en massasjetime, det er nettopp det jeg trenger. En smule velværetid og en liten break fra hverdagslivet med kjas og mas. Noe å glede seg til… Det skal bli bli godt det!

Håper dere har fine dager og ikke lider av den døsige pollenshiten som meg. 🙂

Vi blogges i morgen, så får dere ha en fin kveld så lenge.

Gjespeklem fra en gåen mor med bustete hår og rennende øyne.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *