COWBOY PÅ NIKKI = SHOPPING PÅ KONA

shoppingjentene mine

God lørdag dere! Har dere hatt en fin dag? Her har det gått i ett! Jeg startet dagen med å fore ungene, så fikk de se på barnetv på macen mens mor fikk drikke morgenkaffen sin i ro og fred. Noe må man jo gjøre for å få et par minutter fred. Så tok vi turen til treninga, så hjem for å hvile litt og så ut på shopping. Vi startet på Sandvika Storsenter, fant litt forskjellig til Malla Marikkens bursdag, noen søte shortser og en fin turkis kjole. De hadde den i lilla også, men ikke min størrelse så da måtte vi dra til Strømmen. Etter en snartur innom Strømmen Storsenter så hadde alle tre fått nok av kjøpesenterene, så da passet bra at jeg hadde invitert oss selv på middag hos mamma og pappa. Lasagnen gikk ned på høykant hos alle fem, mette og gode satte vi oss i kjærra himmat til Asker igjen.

På vei hjem fikk jeg en liten leksjon om hva som var viktig i verden fra baksetet. Nr 1 var hjertet, uten hjerter ville ingen levd. Nr 2 var sykehus, enkelt og greit. Nr 3 var biler. Uten de så hadde ikke vi kunne kjøre hele den laaange veien fra Asker til Oslo. 🙂 

ilse jacobsen kjole 2

En fin dag med litt fornying i garderoben. Jeg vet at mannen ikke blir imponert over shoppingen til kona si, men når du Fredrik skal leke cowboy på Nikki beach på vår bryllupsdag så må jeg nesten ha noe å glede meg over jeg også. Jeg skal feire syv års bryllupsdag med jentene mine jeg. 🙂 I ny kjole. Lilla eller turkis?

Ha en flott kveld dere! 

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *