HURRA OG GREIER!

Goood morgen! Vi har dratt oss til 8.30 i dag, for noen unger! De har like godt sovehjerte begge to. 🙂 Flaks for meg!

I dag skal vi bare kose oss hjemme. Jeg har tenkt til å rydde og vaske alle skuffer og kjøkkenskap. Det er i grunn ganske kjedelig, men veldig deilig når man er ferdig. Nå har alt interiør på kjøkkenet stått stille aaaltfor lenge, så nå er trangen til å gjøre om på plass, og det må jo utnyttes. Omaggio vasen min fra Kähler får nok stå, synes den passer perfekt til å ha kjøkkenredskaper i.

kjøkkenutstyr

Senere i dag kommer bilder fra bryllupet vårt. Vi har syv års bryllupsdag i dag. Hurra for oss Fredrik! Jeg elsker deg selv om du er på Nikki beach i dag. (bare bittelitt misunnelig)

Hva skal dere gjøre i dag? Fler som nyter livet i varmere strøk?

Jeg får dykke ned i skuffene jeg, så sees vi senere i dag!

Ha tipp topp søndag dere!!!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *