BARNEBURSDAG

God søndags morgen! I går ruslet jeg opp i seng kl 21, helt ferdig etter en fin dag. Bursdagen ble vellykket, jenta vår fikk masse flotte gaver og ikke minst kake og cupcake. Kanskje derfor hun leverte et fyrverki av en bleie i morges som resulterte i at ungen måtte bades… Fysj a mei!

Her kommer et lite bilderas fra festbordet. Rosa og gult, det er kult!

bursdag 1 år tips

Løvekoppene, tallerkene og cupcakeformene med fugler kjøpte jeg på Sprell.

cupcakes birds bursdag barnebursdag

Karin lagde en skikkelig fin sjokoladekake med smørkrem og fondant. Hun gir dere sikkert oppskriften hvis dere vil ha den. Nydelig var den! Silkebåndene kjøpte jeg på Panduro, samme med 1 tallet. Det var hvitt, men jeg malte det gult med hobbymaling fra samme butikk.

birthday cake fondant 1 yearbirthday cupcakebirthday løvekopperbirthday marsh iceceamfestbordPOMPOMS BURSDAG

Jeg prøvde meg på å lage iskrem med pompomsene fra Panduro, men de ble ikke helt vellykket. Pytt pytt! Kan ikke klare alt. 🙂

Fler bilder kommer senere i dag. Nå får jeg hive i meg noe mat og litt kaffe. Hva skal man gjøre i dag mon tro? Hva er deres planer?

God søndag!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *