NY SENG TIL VILLA VON KROGH

God kveld dere! Hvordan har dagen vært? Her ligger mor rett ut mens Emmagull og Fredrik er på dugnad. Vi har fått en ny flytebrygge med stupebrett her på Konglungen, så de setter ut den. Den blir nok poppis til sommeren vil jeg tro! Jeg skal værtfall hoppe i sjø’n!

En annen ting som blir poppis er når Emma skal få ny seng. Jeg har siklet på disse sengene fra Bestkiddos.no ganske lenge nå, de er bare rene kunsverk! Jeg hadde selv himmelseng når jeg var litta tulle, hvit blondegardiner over senga med matchende pute i hjerte og stjerne og sengeteppe. Sengen min var den fineste i verden! Nå skal Emma få oppleve det samme som meg, nemlig få den fineste senga i verden. Vi får tegnet seng som skal gå under skråtaket, blir noe ala den rett under her med dører som hun kan lokke igjen. Er det mulig å låse dørene fra utsiden også mon tro? Når hun er trassig… Neida, bare tuller! 😉

trehytta_jul2


strandhuset_jul

Mye mulig det blir noe til Malla Marikken sitt rom også. Nå har vi shippet dobbeltsenga som sto inne på hennes rom til Marbella, så nå kan endelig rommet hennes ta form. Hurra! Bare se på denne babysenga da, sukk. Den er vakker!

theo2

Jeg kunne lett gått bananas, mulig jeg gjør det også. 🙂 Godt du elsker meg for den jeg er Fredrik. Jeg er jo så god! 😉 Eller hva sier du?

Nå kommer de faktisk hjem her. Får skravle litt med gullet som er iskald og våt. Hun får få en kopp kakao hun tenker jeg.

Ha en fortsatt finfin kveld!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *