MIDDAG MED ALEJANDRO, OOOOH!

Hei og hopp! For en dag, omg! Enkelte dager så setter jeg spørsmålstegn til hvordan jeg i det hele tatt klarer å gå. I dag har vært en sånn dag. Dagen begynte i grunn greit, Malla Marikken hadde 1 års kontroll på helsestajon. Såpass hadde jeg fått med meg siden jeg fikk sms varling på det i går. Lite visste jeg at hun skulle ha vaksiner, og jeg som hadde bedt morfar komme fra Fetsund for å være barnevakt. Var det så lurt etter vaksine da? Joda, det går greit Anine. Bare dra på den middagen du… Kl 16.00 skulle undertegnende være på Albert Bistro på Aker Brygge, kl 16.50 kom jeg valsende inn etter nesten to timer i kø inn til byen. Hallo, Anine!?! Burde vel ha tenkt på at det var kø fra “et stygt ord jeg ikke vil skrive på bloggen” i dag. Maaaange som tar seg fri på fredag (tullinger) og en som gikk tom for bensin på Skøyen endte i en surpomp bak rattet (meg), og da hjelper det ikke å kjøre fin bil! Jeg skrudde opp volumen i bilen og sang med min stygge sangstemme til jeg parkerte på Aker Brygge. Kom meg endelig inn der alle de andre var ferdig spist, great! Satt meg ned ved siden av mannen til Komikerfrue, Ørjan. Fin fyr forresten! Og så kom Alejandro og sang min og Fredrik sin sang, nåmmen… Det kompanserte for den tullete formiddagen min. Sabla flink han trubaduren der! Sail away with me honey…

alejandero

Sjakkevent på brygga = lite mat i kjøleskapet. Jeg rakk såvidt innom butikken i dag og klarte ikke bruke hodet i det hele tatt. Så her i huset har vi ikke middagsmat til i morgen. Men melk, det har vi nok av! Klarte å kjøpe mye melk og to store fløter. Hva skal jeg med så mye fløte??? Ingen verdens ting. Jaja, fløte og melk har vi værtfall. Ikke noe særlig annet. Det blir knekkis i Villa von Krogh i morgen. Og så må kanskje mor slappe av litt så hun klarer å tenke klart i morgen 

farmhouse

Det godt jeg klarte å få kjøpt meg nye sandaler i dag da. Når det kommer til shopping så svikter aldri hodet! Er det fordi jeg ikke bruker hodet kanskje? 🙂 Impulsiv shopper, thats me! Kjøpt på Moodies, fra Farmhouse design.

Jaja, det skal bli godt med litt familietid i morgen. Lekek med småtrollene, male litt og kose meg med Fredde. Uten noe god mat. Pytt pytt! Kan ikke få alt rekanes på en fjøl, eller hva?

Nå skal jeg rydde kjøkkenet. Ikke den beste måten å avslutte dagen på på, men den beste måten å starte dagen på er på et rent kjøkken.

Ha en fortsatt fin kveld! Vi blogges i morgen. 

Klem hun uten hjerneceller.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *