NY TAPET & HEITE GUTTER

God kveld dere! Jeg er så lei denne blå veggen! Vi har levd sammen i fem år, så nå er jeg keen på å slå opp med “Gustav” (gustaviansk blå). Jeg er klar for tapet! Og har funnet en fin en fra Thibaut, fikk hjelp på Fargerike til å finne noen fine tapeter. Jeg vurderer å male veggene i samme turkise tone som tapeten, not sure. Hva tror dere? 

bedroom missonithibaut

Har funnet tapet til hallen også, den får dere se en annen dag. 🙂

Ellers så startet jeg og Malla Marikken dagen hos Fargerike. Hun gråt fra vi kjørte ut av gårdsplassen til vi kom fram, jeg hadde tydeligvis ikke foret henne nok til frokost. Flaks for den urutinerte moren til Malla Marikken så hadde de en banan å avse til en sulten ettåring. Det er godt jeg føler meg hjemme stort sett over alt. 🙂

Mens malingen til huset ble blandet og damen løp rundt med handlelista mi slukte Malla Marikken en banan, og jeg fikk kjøpt en lysere grånyanse enn hva Fredrik egentlig ville ha. Eller to nyanser faktisk, men ikke si det til han. Han stakk avgårde på jobb til Stavanger i dag, mens jeg har satt i gang malerne med min farge. Perfekt at han er borte i dag! Mye mulig han blir pist når han kommer hjem etterpå, får sette på meg et pent smil… Han er enkel sånn. Mannfolk…

Speaking om mannfolk, eller gutter. Tok med jentene på cafè i dag og det kom to kjekke unge menn inn i pent tøy. Malla Marikken ble helt oppslukt av disse to noe Emma synes var hysterisk morsomt. “Mamma, Malla Marikken synes de to er heite!” Ja, så da lo vi godt begge to mens Mallamor bare glante videre. Fantastisk! Det er aldri en kjedelig dag med Emma. 🙂 Heite… Det er jo også et vanlig ord å bruke når man er syv.

Nå skal syvåringen i seng, så skal mor rydde huset etter dagens lek og morro.

Ha en flott kveld dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *