RYK OG REIS TULLINGER!

God fredag! Det har vært litt uvær rundt bloggen, ikke minst meg om person og om måten jeg blogger på en god stund nå. Ja, man må jo tåle kritikk når man deler så mye av seg seg selv og familien sin, men hallo i luken! Så lenge det bare hadde vært konstruktiv kritikk… Hva får dere egentlig ut av det? Det får da jammen meg være måte på! Jeg synes dere er uforskamma og en gjeng med tullinger. Skam dere!

Hvis man er for “perfekt” og bare blogger sukkersøte ting om hvor perfekt livet er så får man pepper, byr man på hvordan livet egentlig er så får man også pepper. Så hva skal man egentlig gjøre? Legge ned bloggen kanskje? Bare sånn at alle får med seg hvordan min blogg fungerer, here we go!

Jeg er en impulsiv blogger. Jeg planlegger nesten aldri blogginnleggene mine, de kommer rett fra leveren. Er jeg glad og energisk i et innlegg så er det sånn jeg er der og da. Er jeg i det rampete hjørnet kan det hende jeg henger ut visse familiemedlemmer, er jeg lei meg så legger jeg ikke skjul på det. Denne bloggen byr på det meste, og den kommer til å fortsette å være sånn. Ja, jeg utleverer mye. So what? Jeg gjør som jeg vil, det er faktisk MIN blogg. 🙂 Så lenge familien min er med ombord forblir Villa von Krogh som den er. 

kiss

Tusen takk for all kritikk, den tas med en klype salt. Foreslår at dere starter deres egen blogg med deres “regeler”. Jeg er som nevnt tidligere min egen sjef, også bloggens. Kan ikke huske å ha lyst ut en stilling som daglig leder for Villa von Krogh, men takk for alle søknadene.

Vi sender alle et kyss, med buse i nesa til hun minste. Alt er ikke så perfekt… 🙂

Ha en fin dag ALLE sammen!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *