BYE BYE BIRDIE!

God kveld folkens! Da har Emma og Fredrik kommet seg hjem. Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg har savnet de… Etter fem minutter under samme tak ble stemningen ræva. Emma og Fredrik var slitne, so was I. Så jeg la meg bare på sofaen og sovnet som en dupp. Nå har vi ikke snakket sammen noe særlig på et par timer. Jeg får vel prøve å være litt mer hyggelig enn jeg var i sted. 

klassisk kjøkkenpiptapet

Jeg har malt vekk fuglene i dag. Han som tapetserte her må jo ha hatt med seg en lommelerke! Har dere sett på makan?

Bilder av kjøkkenet kommer senere. Nå skal jeg jobbe litt med et prospekt for han sjarmerende slitne gubben ved siden av her. Er sikkert glad i han igjen i morgen. Men trolig ikke noe før.

Hei og hå så koselig vi har det! #not

Ha en tipp topp kveld!

Gjespeklem fra meg.

Følg meg gjerne på INSTA og FACEBOOK. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *