MITT NYE DRØMMEKJØKKEN

God morgen godtfolk! I dag har jeg rukket en interiørveiledning i idylliske Åros, har kost baby og greier. Herlig! Jeg rakk ikke å blogge i går kveld, lillemor våknet når storesøster la seg og holdt det gående til 23.30. Partyfrøken!

Noen ganger, eller ganske ofte i grunn, så har jeg lyst til å endre ting her hjemme. Ikke fordi at jeg ikke er fornøyd med huset vårt, men fordi jeg er klar for forandringer. Hadde jeg skulle hatt nytt kjøkken så hadde dette vakre kjøkkenet fra Neptune Home stått øverst på ønskelisten. Dette er perfekt spør du meg! Har dere sett noe så nydelig? Hva sier du Fredde, bytte kjøkken snart? 😉 Si JAAAA! Pliiiizzz…

henley-slide-7henley-slide-5kitchen_4_610_638

Modellen heter Henley og dere finner den på hjemmesiden deres HER.

Nå skal jeg pakke og så skal vi til Hafslo i 50 års lag. Hurra! Bloggen blir med til Sogn, så vi blogges derfra.

GOD fredag alle sammen!!!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *