VÅRT NYE KJØKKEN…

God sankthans! I dag har Malla Marikken og jeg vært på tur. Vi har besøkt Neptune Home i Vestby og vært på besøk hos venninnen min Marie i Drøbak. Hun har et nydelig nytt hus som dere skal få se bilder av siden. Klarte selvfølgelig å ta bilder med feil innstilling, så får ta nye bilder neste uke. #kløne

Jeg har som dere vet forelsket meg i dette kjøkkenet fra Neptune Home, så når vi skal bytte kjøkken står dette øverst på ønskelista. Gjerne med komfyren fra Falcon… Jeg kunne i grunn ha flyttet hele dette kjøkkenet inn huset her. Flisene også. Fredde skal bli med neste uke… Jeg har en jobb å gjøre… Må blunke, smile, muligens stimulere han på alle mulige måter før han går med på planen min. Kanskje jeg skal sjenke han skikkelig en kveld og få han til å si ja. Det hørtes lurt ut. Må huske på å få det skriftelig da. 😉

neptuneneptune home kitchenneptune falconneptune home 2

Verdens fineste kjøkken! Uten tvil.

Nå skal vi ned å sette fyr på bålet. Min kjære “Sviddrik” har fått æren av å fyre løs. Sviddrik histrien skal dere få servert en annen dag.

Ha en riktig så fin sankthansaften!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *