VÅRT SOMMERPARADIS #marbella

Heisann! Sovet godt? Jeg ble vekt av en viss unge i to tiden og en viss mann i fem tiden. Men har i grunn sovet som en stein utenom det. Det hjalp å få den gamle senga vår hit til Marbella. 🙂

Nå nytes kaffekoppen her ute på terrassen, skal straks kjøre Maudee til markedet og så skal jeg til frisøren. Fredde som var i seng i morges skal få ha jentene noen timer alene, hehe…

L1080774L1080766

Har shoppet litt nytt til terrassen, en marrokansk lykt og noen puter på Zara Home. De marrokanske lyktene er en favoritt! Den store kjøpte jeg på markedet for noen år siden til 60 euro, grisebillig! Den hvite kjøpte jeg her om dagen på Antonio Banderas plass nede i Puerto Banus til 22 euro. Klarte faktisk å prute! Det er andre gang i mitt liv jeg har prutet. Skjønner ikke hvorfor jeg synes det er så kleint… #brødhue

L1080751L1080758

Vinkjøleren er kjøpt her nede, men er fra Riviera Maison. Vet at Moodies har hatt den inne nylig. 

L1080756L1080765

Tak og vegglampene er kjøpt på en liten bod på Antonio Banderas plass også.

Vi leier ut leigheten vår hele året, så bare å maile om dere kunne tenke dere en tur til Marbella.

Hva skal dere i dag? Noen fler som er på ferie?

Nyt dagen hvorhen du er!

Solskinnsklem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *