NÅ SKAL DET PUSSES OPP!

Heisann! Her er det oppussing på gang! JUHU! I morgen kommer maler’n og skal bytte farge i stua og på soverommet vårt. Nå har vi hatt det brune siden vi kjøpte leiligheten, så skal bli godt med en forandring. Det trengs også, veggene blir ganske så slitte etter noen år.

L1080789L1080783

Gleder meg til å bli kvitt de flekkene på veggen her! De har irritert meg en stund kan man si.

L1080792

L1080802

Hvilke farger vi bruker får dere se i morgen. Det blir spennende! Er en ganske så knæsj farge vi skal ha i stua.

I dag skal vi klargjøre for maling i morgen, tror vi holder oss unna sola i dag. Jeg klarer ikke ligge i sola mer en maks et par timer av gangen, har blitt mer rastløs med årene… Synes steiking er direkte kjedelig. 🙂 Men bading derimot, det er gøy! Spesielt med Malla Marikken, hun hopper fra kanten og ut i vannet. Ingen pingle det der nei… Hun viser tendenser til å bli like turbo som sin søster og mor, stakkars Fredde. 😉

Nå skal jeg sette kalmpen i bånn på leiebilen og kjøpe lunsj på Mr. Noodles. Så er det bare å sette folk i arbeid!

Ha en fin dag alle sammen! 

Sydenklem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *