“NY” STUE I MARBELLA

Næmmen hei dere! Da er det slutt på ferie og tilbake til samme gamle. Vel, ikke helt det samme gamle. Lillemor skal jo begynne i barnehagen snart, det blir bra! Men ellers er alt som før. Jeg har lyst til å pusse opp hele huset som alltid, til Freddes store frustrasjon. Var nesten så jeg dro innom maleshoppen i sted, men droppet det. Fikk ånden over meg et lite sekund, men det forsvant like fort igjen. Søren også! Tanken er å male stua her hjemme, ble ekstra gira etter vi malte leiligheten i Marbella.

Når vi kjøpte den for noen år siden så den helt grusom ut. Den innholdt blant annet verdens mest ubehagelige sofa og noen fæle senger. Vi fikk hivd ut det meste og handlet inn nytt, stort sett fra IKEA. Det funker fint! Vi malte stua i en mørk brun farge som i grunn ble ganske nice, men nå trengte den å byttes ut. Valgte noen friskere farger som vi ble veldig fornøyde med. Sjøsmaragd og skumring fra Jotun. 

MARBELLA HYTTA


Leiligheten på overtaglesedagen, a BIG mess!


mai6-001

marbella sjøsmaragd

marbella marbs11apartment marbella puerto banus

Deilig med nye farger! Spørs om ikke stua her hjemmre blir ny i løpet av uka også. Må bare finne lysten igjen. 😉

Skal vi se… Middag må være klar klokka 17, jeg rekker en tur til Fargerike før det! 😉

Brom brom! Mor i farta, sånn plutselig! Der kom ånden tilbake, I like it!!!

Håper dere har hatt en fin sommer alle sammen! Gleder meg til å blogge for dere fremover. Masse morro i vente!

Ha en strålende dag videre!

Klem Anine

0 Comments

  1. Hej
    Var får man tag på Jotun-färger i Marbella trakten? Vi ska måla en lägenhet i Estepona.
    Susanne

    1. villavonkrogh

      Jeg tror du kan få det i hvilken som helst malebutikk. Det var maleren som fikset malingen selv for oss. Hvis du søker opp navnet på faregn og NCS kode så kommer du inn på Jotun sin hjemmeside hvor de har skrevet opp ncs koden, den kan du gi til malebutikken. Håper du finner ut av det. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *