SHABBY MAMA PUSSER OPP

Heisann! For en dag! 🙂 Den har gått i ett. Jeg har hengt en halvtime bak skjema hele formiddagen, kjedelige greier. Jeg lider nemlig av å komme til avtalt tid syndromet, og når det ikke går blir jeg stressa. Til min store frustrasjon er jeg den eneste i familien von Krogh som lider av dette syndromet, de andre heller mer mot sneglesyndromet. Det må jo være enda værre!? 😉 Det er værtfall ufattelig irriterende til tider for mor!

Nå har jeg begynt å male, dossen og spisestua har fått et strøk hver seg. Må rydde opp etter meg på do etter jeg tabba meg ut med Mr Bengalakk, det var en kort og dårlig affære. Anbefales ikke! Er i grunn helt på felgen nå, som dere ser… Sminken henger langt under øynene og hårkuren jeg satte i håret i går kveld henger i håret fremdeles. Nå skal den ut!

maling anine

Gleder meg til å vise dere rommene når de er ferdige. Satser på at det blir ok!

Nå må jeg bli venner med Fredde igjen, bjeffet litt til han om å la meg være i fred så jeg fikk blogge. Han bjeffet tilbake. Får nesten ta med meg et griseøre til han så han blir blid igjen. 🙂

Håper dere har hatt en fin tirsdag folkens!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *