JUL PÅ GÅRDEN

Happy onsdag people!

I dag har vi besøkt Annette & Christian på gården deres. Malla Marikken jeg har vært med på en juleshoot som kommer i Vakre Hjem & Interiør i november. Kult! Det er alltid like koselig å komme på besøk på gården til A&C, kunne lett ha flyttet rett inn. 🙂 Jeg prøvde å stemme de ut fra gården sist, men det funket dårlig. De er fremdeles forpaktere…

photoshoot julmarikken potoshoot

Blå jul coming up! Gleder meg til å se bildene.

Nå skal jeg fortsette der jeg slapp i går, malekostene må bare tine først. Det var liksom det første jeg skulle gjøre når jeg kom hjem, ta de opp av fryser’n. Brødhue klarte selvfølgelig ikke huske det… #tett i pappen

Vi blogges senere i kveld! Ha en tipp toppers onsdag så lenge!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *