SMART OG LEKKERT SOFABORD

God kveld dere! Hatt en fin dag?

Jeg har så lyst til å vise dere de fantastiske bordene Annette har designet og fått laget noen få eksemplarer av, nemlig “layer tables”. Ikke bare har hun designet bordene, hun har også designet flisene på bordene. Den dama altså! Bordplatene kan levers i ulike materialer, selve stammen er laget av jern. Den sorte modulen er også en bokhylle, utrolig smart! Bordet kan bygges som man selv vil, nesten som et puslespill. Og man kan dra en modul til siden om man trenger den nærmere der man sitter. Hendig om man vil spise ved bordet eller sette vinen fra seg uten å måtte løfte på skrotten. Alle bildene er fra Annette&Christian sin fabelaktige blogg.

bordi-stuenoutput_bMJjbw
output_KRQMZ7

output_VBrcny
bord-i-stuen2

Bloggen til Annette&Christian finner dere HER.

Ha en fortsatt fin kveld dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *