ANINE FERIEMONSTER

God torsdag! Da har jeg funnet meg godt tilrette i go’stolen på Moodies, Anita og Siv løper rundt her som alltid mens jeg koser meg med en kaffekopp. Som det er godt å være tilbake til hverdagen igjen!

Tenker tilbake på ferien og hvordan den har vært. Vi har jo kost oss, for all del… MEN. Mor har vært i usedvanlig dårlig humør til tider. Det har vært såpass ille at jeg har lagt merke til det selv. Trodde lenge at jeg var på tjukka igjen, men vakke det. Hvorfor blir man egentlig et feriemonster? Sur som en sitron… Og når man merker det selv at man er ufordragelig, hvorfor klarer man ikke ta seg sammen? Det er et mysterium… Noen som har svaret?

Har dårlig samvittighet, så prøver å være litt ekstra god og snill mot Fredde nå. Som et lite plaster på feriesåret. Ba han på kjøkkendate i går kveld, og I kveld skal vi ut å spise med noen venner. Koselig. 🙂 Mor må ta seg sammen så hun ikke blir alenemor.

lemon22

Gresset er ikke grønnere på andre siden, det er grønt der det vannes. Derfor må Fredrik vannens litt nå etter tørketiden i sommer.

Nå skal jeg skravle litt med damene her, så skal jeg på jobb igjen. 🙂

Ha en nydelig dag! 

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *