MALLA’S ROM

Tjohei! For en deilig dag! Vi har kost oss på fjorden et par timer med jentene. Kjørte bort til Vollen hvor vi kjøpte sushi og så har vi bare putret litt rett utenfor her. Det var vel første båtturen vår i sommer… 🙂 Digg!

Nå har rommet til krølle endelig begynt å ta form. Det har vært nedprioritert lenge nok nå, men nå fikk jeg endelig ånden over meg. Hun har dilla på små stoler, så jeg måtte jo bare kjøpe denne lilla stolen fra Bloomingville. Hællandussen så søt! Når jeg innreder barnerom så tenker jeg farger. Synes rom med masse farger blir mer lekent enn de vedlig duse og ensfargede. Eneste som mangler nå er en kommode fra Bestkiddos.no ♥ Da blir rommet perfekt for lille Mallamor.

kids room interiortipi girl pip wallpapertipi 2jane churchill

Puta er sydd i det nyeste stoffet fra Jane Churchill, vimpler, magnettavle SKY, Miffylampe, krakk, lilla stol, gulvtepper og TIPI er fra Miss Muffet på Holmen senter. En drøm av en barnebutikk! Lite bord og stol er fra IKEA, malt selv.

babyrom

Nå skal Malla Marikken og jeg se på barnetv. 🙂

Ha tipp topp kveld!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *