HJELP, HVA HAR JEG GJORT?

image

God fredag! Nå sitter hele familien i bilen på vei til Gøteborg. Jippi!!! Vi skal besøke noen venner av oss, men først skal vi innom Liseberg. Alle gleder seg til å kjøre karuseller. Jeg har skrytt på meg at jeg er en tøffing når det gjelder berg og dalebaner, men sannheten er at jeg er den største pingla ever. Jeg synes til og med at tømmerrenna er skummel… Fredde har faktisk ingen anelse om at jeg har så noia. Vi har ikke akkurat rent ned ridene på Tusenfryd. Han er fjern han jeg er gift med da… Sitter å mimrer tilbake på når vi var på Tusenfryd og var i vannlandet. Hallo i luken, jeg har da aldri vært der! Å, det var med en annen en det. Fint det Fredde, blander meg med eksen. Når sant skal sies så er hun ikke den værste personen å bli blandet med.

Jaja, det er ingen vei tilbake. I dag må mor trosse fobien min. Ønsk meg lykke til!

Ha en fin fredag alle sammen! 😀

Klem fra hun som er litt stor i kjeften

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *