DET SER MØRKT UT…

God tirsdag! 

Her bøtter det ned, skikkelig stearinlys og innekos vær! Emmagullet er hjemme fra skolen i dag etter hun “dekorerte” hallen i morges, så jeg har litt selskap i dag. Ikke det at hun sier stort, hun er temmelig pudding der hun sitter under pleddet i go’stolen på kjøkkenet. Stakkars lille hjertet. ♥

Denne uka er det tid for interiørmesse igjen, men det ser litt mørkt ut for min del. Jeg klarer ikke gå så langt av gangen på krykkene, så messa hadde nok tatt knekken på meg. Hvis ikke jeg får tak i en rullestol da… Og tatt med krykkene i tillegg. Det er skikkelig kjedelig at jeg mest sansynlig ikke får dratt. Koser meg alltid sånn på innkjøp med Moodies. Spørs om ikke jeg skal be de kjøpe med et par ting, har nemlig saumfart diverse kataloger. Blant annet House Doctor sin, jeg synes de har så mye fint!

housedoctor_E15_56ahousedoctor_E15_172ahousedoctor_m15_58a_3

Denne punsjbollen er perfekt til rødvinsgløggen! Den MÅ jeg ha! Har sett på ulike varianter, men synes de med glasslokk er finest. Og så digget jeg taklampen under her, very nice!

housedoctor_m15_77a_1housedoctor_m15_104a_2

Nå går det fort mot jul dere! 😉 Koselig! Vi skal ha julen hjemme i år, og det gleder jeg meg veldig til!

Nå skal jeg prøve å gjøre om på kjøkkenet litt, det klør i fingrene! Og dere, gjerne lik og del innlegget. da blir jeg glad. 😉

Ha en flott dag dere! 

Stooor klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *