MONICA, DIN DUST!

Heisann dere!

Plutselig dukket det opp et pizzabud på døra her. “Er det du som har bestilt pizza?” Nei, det er sikkert leieboeren… Etter en halvtime ringer den største kråkebolla i mitt liv, Monica. “Hvorfor vil du ikke ha pizza a?” Hun ler seg skakk… Dust! – smeller det fra meg. Tror du ikke hun har bøllebestilt pizza, pommes frites og Villa farris til meg. Hun mente det var på sin plass siden siden jeg har bøllebestilt pizza til en gammel flamme før. Hun er jo ikke riktig skrudd sammen den dama der. (vi er litt for like)

Monica, nå er det KRIG! Bare vent, hevnen er søtere enn søtest. Hmm, hva skal jeg finne på mon tro?

pizza

Da er det på tide å bevege kroppen ut i stua. 🙂 OG kaste pizzaen!

Ha en fortsatt fin tirsdag dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *