NYDELIG CHEVRESALAT

God ettermiddag! Her i huset ligger Emmagull på sofaen, sover, Malla Marikken leker med Maudee, Fredde er hos legen og jeg sitter i go’stolen på kjøkkenet og venter på at pølsegryta skal bli ferdig. #dødssulten!

Når magen skriker etter mat så begynner jeg alltid å drømme om skikkelig god mat, og i dag er det chevresalaten jeg har mest lyst på. Ikke pølsegryte med grønnsaker Grete Roede style… Får nøye meg med mager middag noen dager til, men til helgen blir det chevresalat! Det er sikkert og visst. Oppskrift for de av dere som ønsker det finner dere HER.

chevre salatchevre salad

Noen av dere som har prøvd oppskriften før? Mmm, er så godt!

Da piper det i klokka på ovnen. Jippi! Pølsegryte coming up! 😉

Vi blogges plutselig dere! Tenkte å vise dere litt hytteinspo fra en av mine favoritthytter.

Ha en fin dag videre!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *