OH YES! Det ble knallfint om jeg får si det selv!

God kveld i stua! Tenkte jeg skulle vise dere noen nye bilder fra Malla Marikken sitt rom. Vi har byttet ut Emma’s gamle klesskap med en helt nydelig kommode. Har ikke helt landet på møbleringen enda, men nå er værtfall de fleste tingene på plass. Mangler i grunn bare noen hyller til å ha lekene i. Noen som har noen bra forslag til ok hyller?

kommode barneromkommode best kiddos marikken 16 mnd

Både stjernelampa og kommoden er fra Bestkiddos.no. 

stjernelampe best kiddoskids roomsøstre sept2015

Nå skal jeg kose litt med gullene mine før de skal legge seg, så skal jeg skarvle litt med svigermor som er på besøk. 🙂

Og nei, det ble ikke gjort så mye her hjemme i dag heller. Men det får bare være, oppgavene løper ingen sted. De venter på at Fredde skal bli frisk som en fisk igjen. 🙂

Har dere forresten sett hva Emma har fått? Ikke? Se HER. 🙂

Ha en fortreffelig kveld videre!

Klem Anine

PS! Følg meg gjerne på snapchat, Anine von Krogh, instagram, aninevonkrogh og facebook. Tuddelu!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *