JEG VIL HA FLER… Men ikke han jeg er gift med.

Oi sann! I dag er det et år siden Mallamor ble døpt. Skal si tiden flyr! Se på den deilige bolla mi a! 🙂 Med sølvskje i munnen. Og vi skal ikke ha fler kids har “vi” bestemt. Det gjør nesten litt vondt i hjerte. Jeg er ikke helt tilfreds med den avgjørelsen. Blir jeg smelt på tjukka ved et “uhell” 😉 så kommer det en stælk til. Flaks for meg så kommer det snart en beibis til i familien, skal bli tante igjen i desember. Jippi!

marikken dåp 1dåpkake hancock cupcakes

Hårbåndet til Malla lagde jeg av roser fra hagen, ståltrå og silkebånd. Satt ikke veldig godt, men funket til photoshoot. 

marikken dåp

Vi, eller jeg, bestilte kake fra Hancock Cupcakes, en skikkelig deilig sjokoladekake med bringebærkrem. (den dagen Fredde bryr seg med hvilken kake jeg bestiller er det bare å si natta) 

dåpskake

Jeg elsker å stelle i stand til selskap! Spesielt når man kan servere en så søt kake… Hvorfor jobber ikke jeg som bryllupsplanlegger eller no? Det er et godt spørsmål…

Lyst til å se venninnen min sitt hus? Klikk HER.

God mandag videre! 

Klem fra fru Mimre som kjøper bryllupsmagasiner selv om hun ikke skal gifte seg.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *