VEIEN BLIR TIL MENS MAN GÅR

God morgen dere! Ikke min min villeste fantasi hadde jeg kunne forestille meg hva bloggen kom til å gi meg da jeg startet den i februar 2009. Over seks år etter sitter jeg med mange minner jeg ikke ville vært foruten, selvfølgelig en del jeg kunne vært foruten også, men alt i alt så er det alt det positive og den herlige energien jeg får fra dere som gjør at jeg har lyst til å fortsette. Forrige uke traff jeg nok en dame som sa, Anine er det deg? Hvor koselig er ikke det? Det er alltid like hyggelig å møte dere som leser bloggen, for jeg har jo ikke noen ansikt på dere slik som dere har på meg. Ofte lurer jeg på hvem dere er, hvorfor dere leser bloggen min, har dere lest den lenge osv.

Jeg vil bare si til dere at jeg setter så stor pris på dere alle sammen. Vet det er mange som har fulgt meg fra starten, det er jo helt utrolig!

høst skog

Veien blir til mens man går, og jeg gleder meg til å gå nye veier med dere og bloggen! Og dere, jeg blir veldig glad når jeg får en kommentar i ny og ne. 🙂 Skriv gjerne til meg her, på facebook, mail, insta eller snap hvem dere er. Det hadde vært så koselig!

Takk for at dere kommer hjem til Villa von Krogh. ♥ Lese et blogginnlegg til? Trykk HER.

Klem Anine

Bilde: pinterest

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *