HOLD DERE UNNA

Heisann dere! 

Tenkte jeg skulle gi dere et par tips i dag. Vidt forskjellige, men likevel to gode tips. Nå som høsten er her, vel nesten, så er det ekstra kos å lage god mat. En av mine favoritt kokebøker er Skafferiets kokebok. Fantastiske supper, nydelig pizza og ikke minst mange søte fristelser. Det er nok å velge mellom! Og ikke er oppskriftene så kompliserte heller. Perfekt for meg!

yndlingsbokaskafferietpremie3

Her i huset er det absolutt ingenting som innbyr til å spise. Jeg klarte nemlig å helle litt fiskesaus i middagsretten vår i går og den GRUSOMME lukta har satt seg helt fast i hele første etasje. Og det til tross for en real skrubbing av kjøkkenet i dag. Det stinker dritt, rett og slett. Så dere, ALDRI varm/kok opp fiskesaus. Du ødelegger matlysten for flere dager!

Duftlyset er tent, alle vinduer og dører står oppe. Håper at den fæle lukta gir seg snart. 🙂

Lese et blogginnlegg til? Et personlig blogginnlegg finner dere HER.

God middag! Vi sees senere.

Klem fra hun med klype på nesa

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *