PUSSE OPP? HER ER FLISENE DINE!

Hei folkens! En litt treg start på morgenen her i dag, i grunn ganske behagelig.

Jeg har forelsket meg i noen veldig fine fliser fra Neptune Home som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. De kommer i tre forskjellige størrelser. 7,5 x 15, 10 x 20 og 11 x 34. Disse kunne jeg tenke meg å bruke på badet i kjelleren. Og på kjøkkenet! Fredde og jeg drømmer om å gjøre om kjøkkenet. Dvs rive veggen inn til vaskerommet, bytte ut kjøkkenet med et Neptune kjøkken, gjøre om garasjen som er vegg i vegg til kjøkkenet til voksen suite med soverom, bad, garderobe. Det er alltids noe man har lyst til å gjøre. 🙂

kjøkkenfliser neptunetiles kitchenkjøkkenfliser 3kjøkkenfliser 1neptunehometiles

Vil dere lese om da jeg var i London i sommer med Neptune Home? Klikk HER.

Da skal Maudee og jeg ut på tur, vi blogges siden.

Ha en STRÅLENDE dag alle sammen!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *