DET FINESTE BADET EVER!?!

God ettermiddag fintfolk! Tusen takk for så stort engasjement på forrige blogginnlegg. Jeg har ikke rukket å lese eller svare på alle kommentarene, så har litt å gjøre her i frisørstolen. 🙂 Passer jo bra!

Det er aldri feil med litt baderomspinirasjon, værtfall ikke når det ser så strøkent ut som dette badet! Rette pene vegger trenger ikke å se kjedelig ut når resten er så perfekt ned i minste detalj. ELSKER dette badet! Skuffefrontene i tre, superfine gulvfliser, peis (sukk), lysekrone, dobbel dusj, frittstående badekar. What’s not to like?

bathroom inspobathroom

Da får jeg kose meg noen timer i stolen her jeg. Vi blogges senere, om håret blir mørkere er fortsatt uvisst. Jeg følger frisørens råd. 🙂

Lese forrige blogginnlegg om å slanke barn? Trykk HER. Blogges! 🙂

GOD middag!

Klem Anine

Bildene er fra Remy Meijers

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *