ANINES RAMPESTREKER

God kveld dere! Nå skal dere få lese noen av rampestrekene jeg gjorde da jeg var fjortis, det er nok å ta av for å si det sånn! 🙂 Uff, det er godt jeg har vokst opp! Og dere, se på det håret da! OMG!

fjortis
 • Vi lagde stinkbomber hjemme hos Mette og helte på dørmattene til naboene rundt.
 • Skremte gutta skikkelig, måtte til rektor på møte og underskrive kontrakt på at vi ikke skulle skremme de mer.
 • Stjal egg fra heimkunnskapen på Stalsberg ungdomskole og egget skolen.
 • Lå utenfor i gangen bak døra inn til lærerværelse hvor det var foreldremøte.
 • Tok posten til nabodama og la den på taket ved siden av pipa. Det var fetteren min Marius som kom seg opp på taket.
 • Hoppet fra taket og ned i snøen hos farmor og farfar.
 • Stjal Contriau av Pappa, fylte opp flaska med vann så resten ble ødelagt.
 • Snek oss ut om natt, syklet til Nebbursvollen bad, klatret over gjerdet og badet.
 • Moona til toget da det passerte huset vårt.
 • Ringepigg, ganske ofte.
 • Epleslang, blomsterslang, bringebærslang…
 • Fetteren min Marius tok bilen til farmor da hun bodde på Setskog. Vi kjørte til butikken og kjøpte is. 8 og 9 år gamle. Gøy på landet!
 • Kastet en engangsgrill i skogen på Setskog en gang, var en liten skogbrann der dagen etter. Sikkert ikke min feil…
 • Kastet overmodne tomater på vinduet til nabodama. Måtte vaske vinduet etterpå.
 • Ei venninne tok 1000 kr av moren  sin for å kjøpe bind, tamponger og truseinnlegg. Og jeg var med på shopping! Vi samlet nemlig ikke på frimerker, men hygieniske rekvisitter. En handlevogn full! Så sikkert skikkelig lurt ut. #fjortiser
 • Bestilte pizza til random folk i telefonkatalogen.
 • Dro til Oslo, så båten ut til Hovedøya med en venninne uten at Mams og Paps visste hvor jeg var. Kom hjem på kvelden og fikk husarrest.
pikerom anine

Ja, det var litt det. Og mer er det, men det kan jeg ikke skrive her… Uffamei… Rampen er fremdeles i kroppen, men jeg klarer å beherske meg bedre enn den gang. Heldigvis! Og dere, se som jeg så ut! Tusen takk til Mamma som tvang meg til å ta permanent. Lekkert! Fredde var like ramp som meg, han gjorde litt mer gutteting for å si det sånn. At begge var/er rampitampi lover ikke godt for disse to søte små som vi har sammen… Skrekk og gru!

pikerommet mitt

Se på fjortisrommet mitt! 🙂 Jeg flirer meg i hjel! Plakater fra Topp all over. Og selvfølgelig det fiiine sengeteppet mitt fra Ellos, hadde matchende gardiner. For å ikke glemme bilde av meg og “Massus” (Marius) i hylla mi.

MASSUS OG ANINE

Noen som kjenner seg i noen av rampestrekene? Barndomsvenninnene mine ler seg sikkert skakk nå. 🙂

Vil dere få noe annet å smile av? Se på dette innlegget… 😉 Legg merke til bildene, not good!

Da er det filmtid dere! Vi blogges igjen i morgen bitti. Nyt kvelden!

Klem fra rampeungen

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *