BREAK A LEG 2015

Se på hu a! Strikkeguri! 🙂 Eneste gode som har kommet ut av “break a leg 2015” er at jeg har fått lyst og ikke minst tid til å strikke. Jeg elsker det! Værtfall etter jeg var ferdig med to rette og to vrange. 🙂 Da slapp jeg å tenke noe mer, nå går det nesten av seg selv. Vel, det går ikke så fort da… Er jo nybegynner. Men jeg synes det ser bra ut om jeg får si det selv. Fargen ble fin også til og med! Gleder meg til å bruke denne til høsten og vinteren. Håper jeg blir ferdig før neste år…

skappelgenseren anine von krogh

Om noen timer kommer et blogginnlegg med Anine & Co’s rampestreker på Strømmen. Det må dere få med dere! Mulig dere får sjokk, eller ikke…

Vil dere se bilder fra hvor vi bodde mens vi bygde huset? Klikk HER. 🙂

Ha en fortsatt fin søndag! Vi sees etterpå.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *