LUTA LEI HVERANDRE!

Heisann! Da har Emma og jeg kommet hjem fra vår lille utflukt, eller skal vi si at vi rømte huset? Vi sier utflukt vi, det høres mer koselig ut. 🙂

For det er jo ikke til å unngå at vi går hverandre på nervene her hjemme. Jeg er lute lei Fredde og han er luta lei meg. Det merkes. Fredrik har et virus legen ikke finner ut av, eneste vi vet er at det er betraktelig værre enn forrige uke. Det er vel første gang på ti år at jeg har sett han så dårlig som nå, men han jobber jo. Det er klart! Han er et arbeidsjern uten like den mannen der. Imponerende.

Og så har dere hu kråka her med minus ett bein, hun er ikke like blid som vanlig… Klart det blir klabb og babb i heimen da. For en møkkaperiode! Rett og slett. Jeg får ikke hjulpet Fredrik med noen ting og han er en pudding som man ikke vil spørre om hjelp… #kaos Hadde jeg bare kunne pleie han… Kanskje jeg ikke hadde vært så irritert da? 🙂 Jaja, samliv er en prøvelse i blant. Men oppi det hele så fikk jeg en gla’melding på freddan. Etter jeg tok bilde var jeg inne for å få satt opp time til å fjerne gipsen. Og den fyker av 1,5 uke før enn hva jeg forventet. Det er jo noe å feire! Da skal jeg sprette sprudlevann og ha en skikkelig fest.

cafe askeremmagull cafe asker

Emmagull og jeg har vært på cafe i Asker og på Plantasjen. Min lille søtnos av en hjelper. ♥

cafe asker 2 plantasjen emma

Nå skal jeg ut å fikse litt utenfor døra her. Byebye sommerplanter!

Lese et innlegg fra arkivet? Klikk HER. Herremin som tiden flyr…

Vi blogges etterpå! 🙂

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *