KJØKKEN FØR & ETTER

God kveld alle sammen! Har tittet gjennom gamle bilder i dag og ser jo det at det er en del som har blitt endret på gjennom årene vi har bodd her på Konglungen. En del interiør og møbler har blitt byttet ut, men det som har gjort størst forskjell er malingen. Det er utrolig hva en farge kan gjøre i et rom. Jeg har som dere vet blitt mer glad i fagrer som årene har gått, nå er ikke alle veggene i Wet Sand 4 lenger som de var i starten.

Kjøkkenet var fint som lyst, men det ble mye mer stemningsfullt og koselig med Duggblå på veggene. Angrer ikke et sekund på at jeg svingte meg med blåfargen der.

kjøkken oppussing

Har dere forvandlet et rom til det bedre med en ny farge? Hvis ikke, det anbefales! 🙂

Neste maleprosjekt er å male spisestua, så står soverommet for tur. Gleder meg!!!

Vil dere se fler bilder fra kjøkkenet trykk HER. Lurer på hvordan jeg skal gjøre det med pyntingen i år med tanke på blåfargen… 🙂

Vi sees senere dere! Jeg må dessverre en tur på Ikea. #trøtt  Jaja, får bare finne frem den siste energien og komme meg av sted.

Fortsatt fin søndag! Jeg mener mandag! 😉

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *