TAKK DERE

Goood morgen dere! Våknet full av energi i morges, herlig! Det er nok mye på grunn av dere, jeg setter så stor pris på de hyggelige kommentarene deres både her, på snapchat, facebook og istagram. Mer enn dere aner!

Å være blogger kan være ganske ensomt, tro det eller ei. Jeg sitter jo bare ved tastaturet og skriver. Så når det popper opp en kommentar elelr to blir jeg så glad! Da er ikke bloggingen så ensom alikevel. 

familien von Krogh

I Villa von Krogh er det en litt annerledes høstferie enn vanlig. Både Fredrik og jeg må jobbe litt, men jentene skal ikke bli glemt fordet. Emma skal ha besøk av en venninne i to dager nå, så vi får finne på noe koselig med de. Gå rundt Semsvannet og spise vaffel etter turen, det er koselig! For de som kan gå… 🙂

Nå må jeg hive i meg frokost, skal på en interiørveiledning om få strakser!

Ha en fin start på uka dere!!!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *