JEG INSPIRERER!

God torsdag! Her i huset jobbes det for fulle mugger. Eller skal vi si for tomme malingspann… 😉 De siste veggene i stua får sine strøk med Sober, bestemte plutselig at jeg skulle ta en vegg til og ikke minst tv-veggen som jeg ikke rakk før jeg brakk beinet. Nå som gipsen er av er det slutt på å ligge på latsida, bare å brette opp ermene.

I går så fikk jeg en snap som jeg ble skikkelig glad for. Det var Madeleine som snappet et bilde av gangen sin i fargen Velvet. Samme som jeg har brukt. 🙂 Det er SÅ gøy å få sånne snapper! Da får jeg en god følelse av at jeg faktisk inspirerer en og annen der ute. Og gangen hennes ble knallfin! Tusen takk for snappen Madeleine! You made my day.

maling velvet anine

Jeg venter på at første strøk skal tørke så jeg får malt ferdig. Ikke helt ideelt å male med en ettåring flyende rundt, men det går. 🙂

Vil dere legge meg til på Snapchat? Søk opp Anine von Krogh. 🙂

Har dere ikke sett bilder av hallen ferdig? Da kan dere trykke dere inn HER.

Ha en tipp toppere toppers dag alle sammen! Vi snappes, blogges, intagrammeres osv…

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *