MITT PERFEKTE HJEM!

Hurra! Det er sol, onsdag og huset er ryddigere enn ryddigst! Det var tre ting som gjør mor glad det. 🙂

I dag har jeg vært på farta igjen, deilig! Har også kostet gårdsplassen, vasket lamper ute og fått litt høstdekor på kjøkkenet. Klipte et saueskinn i to og la de på stolene, er ikke så mye som skal til. I dag er Villa von Krogh helt perfekt. 🙂

kjøkken mursteinkubbelys interiørvillavonkrogh kjøkken duggblå

Nå skal jeg begynne å gå gjennom klærne mine og se hva som skal selges på lørdag. Jeg legger ut en del av det på my story på Snapchat (Anine von Krogh), så dere kan se en del av hva jeg skal selge der. 🙂 Selger unna masse interiør også! Bare å komme på “garasjesalg” på lørdag, 12-14 i Konglungveien 54. Småjentene vil stå i kiosken med kaker og kaffe som forrige gang.

HER kan dere se blogginnlegg fra forrige garasjesalg.

Vi snappes og blogges! 

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *