LUNSJ MED MULBERRY HOME

God kveld godtfolk! Har dere fått landet ned i en myk og deilig sofa? Det har jeg! Etter en vel overstått bursdag. Deilig!

Som jeg nevnte tidligere i dag så har jeg vært i lunsjmøte på Poesi Interiør. I regi av Annette & Christian og Poesi Interiør fikk vi møte selveste markedssjefen for Mulberry Home, Tony. Han viste oss en del av de nye kolleksjonene for både Mulberry Home, GP&J Baker, Brunschwig og Kravet. Så utrolig mye lekkert! For en inspirasjon! Det er så fascinerende å se hvordan de mikser mønstre, teksturer og farger og hvordan de får det til å se så lekende lett og lekkert ut. 

tony mulberry fabric 2mulberry fabricdear mulberrymulberry 2mulberrymulberrymulberry home

Jeg falt pladask for det nederste stoffet, alle fargene er like fine! Spørs om det ikke blir en stol eller noe i dette stoffet på vår fremtidige fjellhytte. Å, nå skulle gjerne hatt en hytte å innrede…

Jeg har mange fler bilder å vise dere, men det får dere se en annen dag. 🙂

Nå skal Fredde og jeg ta en velfortjent pause fra både sosiale medier, telefoner og unger. Bare ha litt “oss tid”.

Ha en flott kveld dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *