NY FARGE PÅ SOVEROMMET

God søndag! Her har dere fargen! Mr Gustav har blitt byttet ut med en mørkere farge, nemlig BYGE fra Jotun. Etter litt frem og tilbake så falt valget på denne, og det er jeg skikkelig glad for. Synes fargen er helt nydelig!

Jeg var innom Deco Blue også, de på Fargerike i Asker fortalte meg at den er en bestseller. Den er hakket mørkere enn Byge, så den hadde nok blitt litt for mørk for meg. Glad for at jeg fikk hjelp til å velge den perfekte fargen. Jeg har jo bomma skikkelig før med Soft Mint. Den er malt over igjen, endelig er ikke spisestua mint men lys grå. Jeg valgte å gå tilbake til Wet Sand 4, men med en ny maling. Baronesse Matt maling er Fargerikes egen maling og den har blitt min nye favoritt etter jeg brukte den i hallen. Den er superfin, nesten luktfri og ikke mist veldig lett å male med. Anbefales på det varmeste!

byge jotun 1

Gulvteppet vår er også kjøpt hos Fargerike i Asker, for snart seks år siden. Har holdt seg veldig bra.

Visste dere at Fargerike har mange ulike typer gulv? At de selger Luxaflex solskjerming og de har et stort utvalg tapeter? De har også tekstiler og tilbyr sømservice. Og ikke minst får man alltid veldig god hjelp og veiledning. Derfor har Fredde og jeg vært kunder av de siden vi flyttet til Asker.

byge jotunFør jeg begynte å male tok jeg en tørrmopp på langkosten og tørket støv av veggen, det bør man alltid gjøre. Mye bedre å male på en ren vegg enn en støvete en.

baronese

Elsker å male med fine farger! Farger gjør meg glad!

I morgen tidlig går turen opp til Fargerike igjen, jeg må ha mer maling. 🙂

Nå skal Fredde lage pizza, morfar og Emma skal på benser’n og mormor, Malla og jeg skal se på Skal vi danse. En perfekt søndag!

Ha en fin dag alle sammen!

Klem fra malekjerringa

0 Comments

 1. Hei hvor stort er soverommet ? Hilsen Solveig

  1. villavonkrogh

   Ca 20 kvm.

 2. Hei! Nydelig! Hvor høyt er det fra gulvet og øverst i taket?

  1. villavonkrogh

   Takk. Det vet jeg fakttisk ikke.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *