JEG ER FERDIG, TRO DET ELLER EI!

Hei dere! Da er det endelig tid for å sette seg ned etter en travel dag. Jeg har hatt besøk av en stylist og fotograf i dag, så her har det vært skikkelig JUL! Morsomt, men slitsomt. Jeg sloknet på sofaen etter middag, helt pudding. Det har vært noen travle dager den siste uka, så jeg gleder meg til en litt roligere dag i morgen. 

appelsin

Men nå er altså julepynten på plass og vi har bevegt oss inn i november, so let the juleblogging begin! 😉

Håper dere har hatt en fin tirsdag alle sammen! Nå skal jeg sy sammen genseren min, jeg er ferdig!!! Juhu! Spent på å se om den blir fin. Bilder kommer. 😉

Ha en suuuper koselig kveld, så blogges vi i morgen. 

Klem fra puddingen

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *