ÅRETS VAKRESTE JULEPYNT

God kveld i de tusen hjem! Da har vi fått roet helt ned, Fredrik koser meg Mallamor, Emma leker med en kompis og jeg koser meg med bloggen og et glass rødvin. Tenker tilbake på skogsturen min i dag i finstasen. Jeg hadde jo tenkt til å ta på joggesko, men jeg glemte det. Og når jeg var på “storshopping” på matbutikken gikk jeg ut med to små handleposer med mat fordi hjernen ikke klarte å tenke ut hva jeg skulle handle. En slik dag… Fler som har hatt en slik dag? 🙂

Tenkte jeg skulle vise dere mine favoritter av årets julepynt. Jeg har fått låne med meg de fire fineste julekulene fra Moodies for å vise dere. Malla Marikken har allerede knust en av kulene. Sånn kan det gå når mor ikke gjemmer posen… Big Ben ♥ Noe så nydelig! Alle disse er fine å bruke i interiøret også, trenger ikke henge på juletreet.

qwikyqwiky-2qwiky-3qwiky-4

Vakre eller hva? Jeg simpelthen EEEELSKER julepynt!

Nå skal jeg tømme ut litt mer av den vinflaska og så begynne på maten. Det ble biff, helt greit at dET var det eneste jeg klarte å komme på. Jo, og melis. Det har jeg visst kjøpt to (??!?!) pakker av. Kjekt å ha…?

Ha en god fredag videre dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *