LEK MED KIDSA!

Goood søndag morgen! Dagen i går den gikk fort den gitt. Så fort at jeg ikke rakk å blogge noe mer. Vi hadde besøk av søsteren min og Jenny the lightning, så her var det lek og kos som sto på menyen. Martine er nesten like barnselig som storesøsteren sin så det er alltid lek og latter når hun er på besøk. Det er ikke så mye som skal til, noen bleier på hodet og latteren triller ut i de søteste noter. Å leke med barna er noe av det morsomste som finnes! Alle bør bli flinkere til det, inkludert meg selv. 

bleier

Tre søte kusiner på Konglungen. ♥

emma jenny malla

Søtingen til tante. 🙂

jenny konglungen

Nå skal vi spise frokost her i huset, så skal Emma og jeg bake Oreo Brownie til mennene i våre liv. Morfar og pappa. ♥

Gratulerer med farsdagen til alle pappaer!

Vi blogges siden! Gleder meg til å vise dere kransen min. 🙂

Ha en fin farsdag!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *