ÅRETS MAMMA? Ikke det nei… Uff da.

God kveld dere! Hva er det Malla Marikken har på seg? Jo, det er mammas alternative bleie. Håndkle og plastpose.

Tror dere ikke jeg klarte å glemme bleier når vi reiste til mamma og pappa i går? Joda. Mamma har sikker bleier, tenkte jeg i mitt stille sinn da jeg kom på hva jeg hadde glemt. Vel fremme i Fetsund med både kake OG bringebær, men ingen bleier.… Det var nok litt for meget for fruen å huske på alt i går. Hun fikk jo tross alt med seg kaka og bærene… Det var ikke værst bare det!

– Mammaaaa! Har du bleier? – Nei, det er tomt. Hæ? Bruker dere bleiene til å moppe gulvet med eller? Har du Tena Lady da? Nei Anine, jeg er ikke såååå gammel enda da. – Eh, jo det er du. 

Ok, så la oss bare håpe på at hun ikke bommelommer.

En times tid senere… Det lukter Anine! Neeeei, bommelom! Av med bleie, vaske vaske vaske, på med håndkle og plastpose. Det var bare å ta med seg kakefatet og vende snuta hjemover. Malla Marikken iført sin nye bleie.

bleie

Det er siste gang jeg glemmer bleier! 🙂 Forhåpentligvis… Anines alternative bleie anbefales ikke! Bare sånn at vi har det på det rene.

Da vant jeg ikke årets mammapris dette året heller… Søren også! 😉

Vil dere forresten se hvordan jeg laget papirkransen? Det kan dere se HER.

Fortsatt god mandag!

Klem Anine

PS! Et lite mini hurra for Malla Mariiken som fyller 1,5 år i dag! Hurra!


Snapchat & Instagram, Anine von Krogh. Facebook HER.

0 Comments

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *