SLIK LAGER DERE KRANSEN

God mandag dere! Her kommer fremgangsmåten på papirkransen. 🙂

soverom byge

Du trenger halmkrans, bokpapir, limpistol, plastfilm, saks.

1: Dekk halmkransen med plast. 2: Riv ut papir fra en bok, jeg har brukt en gammel bok. Finere papir enn i de nye. 3: Klipp til papiret så du får passe store kremmerhus. Jeg delte et ark i to. Brett på midten av arket og rull aret til et kremmerhus. Bruk limpistolen og lim sammen kremmerhuset. 4: Lag opp en haug med kremmerhus, sett de rundt kransen så du ser hvor mange du trenger.

papirkrans diy

De største kremmerhusene ytterst limte jeg godt under kransen slik at de sitter godt. Deretter lagde jeg små kremmerhus og limte fast innerst. Runde nr to ytterst så langde jeg mindre kremmerhus, her må dere bare prøve å klippe til ark til kremmerhuset passer. De nye skal ikke dekke tuppen av de første. Jobb dere oppover, deretter tar dere små kremmerhus og fester de innerst. Til slutt møtes kremmerhusene fra innerste og ytterste sirkel midten og da er du ferdig. 

diy papirkranskremmerhus krans

Håper dere forsto fremgangsmåten. 🙂

Vi blogges! Jeg må farte avsted på jobb!

Ha en fin dag!

Klem Anine

Posted in DIY

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *